1e weblog Karlijn

Mijn eerste weblog, spannend.

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Dat betekent weer veel trainingen, trainingsweekenden, competities en toernooien. Het is wel lastig en druk, dit in combinatie met school maar we zien zijn wel hoe het allemaal gaat.

Deze week staat het tafeltennis op een iets lager pitje want ik heb toetsweek op school. Ik heb door alle trainingen en wedstrijden er nog niet veel aan kunnen doen dus ik moet deze week veel inhalen, vandaar.

Het tafeltennissen in 2017 is tot nu toe wel redelijk goed gegaan. Begin januari heb ik mee gedaan aan de Jeugdmasters in Leiden. Dit zijn de beste 12 meiden van Nederland tot en met 18 jaar, waar ik 4e ben geworden. Een resultaat waar ik wel tevreden mee was.

Competitie speel ik in 2 teams. Het damesteam van Westa waar het belangrijkste is dat we ons handhaven. Het ziet er wel goed uit. We staan nu op de 6e plaats en rechtstreekse degradatie is bijna niet meer mogelijk.


foto’s by Robby Harts

Zaterdags speel ik bij de Jongens om het landskampioenschap. In deze competitie is iedereen aan elkaar gewaagd en we staan nu op de 7e plaats. 3 punten achter op nummer 4 wat recht geeft op de play-offs. We moeten nu wel een tandje bijzetten om dit nog te kunnen halen.

Afgelopen zondag was ik in Assen voor de halve finale Nederlandse Jeugdmeerkampen. Ik verwachtte een gemakkelijke dag en dat werd het ook. Als eerste door naar de finale zonder gameverlies.  Vrijdag vertrek ik met het Nederlands team naar Zweden voor een officieel ITTF –toernooi.

Dit zijn de zwaarste toernooien die er zijn want bij deze toernooien doen de beste speelsters van Europa en Azië mee. Ik zal hier wel goed moeten zijn om resultaten te halen, dus voor mij dit jaar geen carnaval.

Tot de volgende keer.

Karlijn

112 reacties op “1e weblog Karlijn”

  1. I got this site from my pal who shared with me concerning this web site
    and now this time I am visiting this site and reading very informative content at this place.

  2. Pingback: japanese pc sex games

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top