Banners voor Vera

Gaan voor Goud heeft in de persoon van turnster Vera van Pol een echte olympiër in haar midden en daar is de sportstichting maar wat trots op. Om dat te onderstrepen plaatste de sportstichting, die individuele sporttalenten uit de regio Weert, Nederweert en Cranendonck ondersteunt en begeleidt, vandaag op diverse plekken in de regio kleurrijke banners waarop Vera succes wordt gewenst in Tokio.

Als het aan Gaan voor Goud ligt moet heel Weert de komende weken meeleven met Vera. Om haar een extra steuntje in de rug te geven plaatste de stichting daarom op verschillende plekken in Weert en Nederweert een banner. Net als in 2016 hangt er weer een gigantische banner op de stadsbrug. Daarnaast zijn er banners geplaatst bij bedrijfsterrein De Pannenweg in Nederweert en aan de rand van Vera’s geboortedorp Tungelroy. Thijs en Anita van Pol zijn bijzonder blij met dit mooie initiatief voor hun dochter.

Donderdag vertrok Vera naar Tokio, waar volgende week vrijdag de Tokyo Olympics 2020 van start gaan. Na Rio doet de turnster voor de tweede keer mee aan de Olympische Spelen. Op zondag 25 juli komt zij voor het eerst in actie in het Ariake Gymnastics Centre tijdens de kwalificaties.

Gaan voor Goud bedankt Wavings Flags/Friso Konings, Bouwbedrijf Wijen/Ron Wijen en Made by Sacha/Sacha van de Werken voor de totstandkoming van de mooie banners!

 

Scroll naar top