Bestuurslid Anne de Bruijn kijkt terug en vooruit

Terugkijkend op het jaar 2017 voor de stichting GaanvoorGoud borrelt er een gevoel van onrust op. Wisseling van bestuursleden, vertrek en komst van commissieleden, blessures bij sporters, tegenvallende mogelijkheden in wedstrijden en een noodzakelijke pas op de plaats maken.

Zonder wrijving geen glans

Dit gezegde hou ik mezelf voor. Afgelopen jaar markeer ik persoonlijk dan ook als een jaar van wrijving, opruimen, herijken, strijd, frictie en animositeit. Parkeren wil ik het niet,  ook omdat een nieuw begin van het jaar erom vraagt neem ik het mee, als basis van mijn goede voornemens; Keuzes maken, delen, hulp organiseren, compassie voor jezelf en de ander, contact & overdracht en als mama kan de laatste niet ontbreken; Rust, Reinheid en Regelmaat.

Kijkend naar de sporters is dit wat zij ook continue moeten doen om op het hoogste niveau te kunnen presteren. Ik gun hen een gouden jaar. We hebben met GaanvoorGoud de afgelopen jaren gebouwd aan een mooi streven; talenten een kans geven. Volgens mij is dit goed gelukt. Loyale sponsors, een professionele providorboog, creatieve media ondersteuning, gedreven sporters. Daar ben ik trots op! Rest mij dat ik de sponsors wil bedanken voor hun vertrouwen in ons door hun geld beschikbaar te stellen om te gaan voor goud!

Ik geloof, ik geloof in jou en mij. Ter inspiratie mijn favoriet van 2017:
https://youtu.be/KyHpnvzThG8

Gezondheid, geluk en liefde gewenst voor 2018!

Anne de Bruijn

Scroll naar top