Bestuurslid Leon Vink kijkt terug op 2017

Het jaar 2017 zit er bijna op, wat gaat dat snel zeg.

Ik kijk met veel plezier terug op het afgelopen jaar  met vele hoogtepunten.

De voorbereidingen op mijn huwelijk, de trouwdag zelf die ondanks de hoge verwachtingen boven verwachting was. Het super rapport van zoon Len die in groep 4 zit bij meester Bart. Onze lieve dochter Ize die met haar 2 jaar al net zoveel kletst als haar moeder. Op sportief gebied heb ik dit jaar net iets te weinig kunnen geven, rennen, zaalvoetballen, bootcampen en de voetbaljeugd onder 8 trainen bij Merefeldia.

Super leuk maar de juiste balans vinden blijft een beetje lastig.

Trots ben ik op de prestaties van onze sporters. Karlijn die de stap heeft gemaakt om intern te gaan in Papendal. Jip die sprongen heeft gemaakt op het gebied van voeding maar ook veel toernooien op zijn naam heeft gezet. Vera die alle blessures achter de rug heeft en weer voor goud gaat op school en in Heerenveen. Maaike die weer aanhaakt bij de top en haar draai heeft gevonden. Aito die vele goede wedstrijden naar zicht toe heeft getrokken en met de reis naar Cuba de bokswereld nogmaals heeft ontdekt.

En dan onze Emmie die een pas op de plaats heeft gemaakt vanwege haar gezondheid, eerst voor je zelf kiezen en dan weer vooruit kijken.

Blij word ik van de geslaagde trainerssessie, de bosssessie met de sporters en het samen brengen van ouders en sponsoren bij diverse evenementen.

Dit gaan we in 2018 weer regelen met natuurlijk veel enthousiasme.

Verder zou ik met het Gaan voor Goud team willen uitgroeien naar 10 sporters binnen 3 jaar.
De Stichting uitbreiden met handjes en nog meer enthousiaste vrijwilligers.

Voor dat ik afsluit wil ik toch nog even Olaf bedanken als coordinator van de providerboog die altijd voor de sporters klaar staat en ze toch nog op een hoger niveau brengt.

Topsporters, sponsoren, ouders, bestuur, commissieleden, en iedereen die de Stichting een warm hart toedraagt wij wensen jullie fijne feestdagen een gelukkig, gezond en sportief 2018 toegewenst

Leon Vink
Bestuurslid

Scroll naar top