Bestuurslid Ruud Smolenaers kijkt terug en vooruit

2017 is voor mij een heel dubbel jaar geweest. Privé zijn er mooie ontwikkelingen geweest die rust en energie hebben gegeven. Aan de andere kant is het vooral zakelijk een heel zwaar jaar geweest.

Ook bij GaanvoorGoud zijn er de nodige uitdagingen ontstaan, niet alleen voor dit jaar, maar ook richting de toekomst.
Deze zie ik onder andere op het gebied van de groei die we al hebben doorgemaakt en ook de komende jaren willen doorzetten.

Los van dat dit operationeel meer werk en capaciteit vraagt, is er tegelijkertijd de uitdaging dat je de basis stevig en kwalitatief goed moet houden.

Tevens is duidelijk geworden dat er op sponsorgebied meer nodig is, iets waar inmiddels eerste stappen in gezet zijn. We zijn in ieder geval erg blij met de vele, loyale sponsoren die we nu al in ons team hebben! Tegelijkertijd is ook dit jaar weer eens onderstreept dat gezondheid het allerbelangrijkste is en op de eerste plaats blijft staan.

Aan ons als bestuur de taak om alle uitdagingen aan te gaan en zo stappen te zetten op weg naar onze gouden doelen. Net als onze topsporters laten we ons niet zomaar uit het veld, uit de ring of van de tafel slaan! Op naar een gezond 2018 waarin Olympische doelen weer een stap dichterbij komen!

Ruud

Scroll naar top