Blog Karlijn van Lierop

Hallo, even weer een berichtje hoe het met mij gaat. De afgelopen twee maanden waren vrij rustig. Er waren weinig wedstrijden of toernooien, dus heb ik voornamelijk getraind. Stilte voor de storm zullen we maar zeggen.

Met ons damesteam Westa staan we nu vijfde. Een plek te weinig voor de play-offs. We kunnen het nog halen, maar het zal wel moeilijk worden. Met ons herenteam proberen we ons te handhaven. Ik zal de komende weken niet alles gaan spelen, omdat het moeilijk is te combineren is met toernooien. Begin februari plaatste ik me voor de finale van de Nederlandse Jeugdmeerkampen. De halve finale verliep vrij eenvoudig, dus in juni zullen we wel zien hoe we er voor staan.

Deze week vertrek ik naar Scandinavië voor de Open Zweedse kampioenschappen. Ik hoop wel op een betere loting dan in Portugal zodat ik me wellicht kan plaatsen voor het hoofdtoernooi. In Portugal had ik de pech dat ik tegen 2 Chinese dames moest beginnen, vandaar. Na Zweden, speel ik op carnavalszaterdag de Nederlandse kampioenschappen bij de Senioren in Zwolle. Doelstelling is om de eerste ronde te overleven, maar ook hier is de loting belangrijk.

Ik ga m’n best doen in Zweden en Zwolle. Tot de volgende keer.

Karlijn.

Scroll naar top