Blog Lorenzo: terugblik Q1 2022

Hallo iedereen!

In het eerste kwartaal van 2022 heb ik niet deelgenomen aan wedstrijden, maar volledig gefocust op mijn training om me weer maximaal te verbeteren voor de komende wedstrijden in 2022.

2021 was een goed jaar voor mij:
1st plaats in de NADB Breaking ranking 2021 (Nederland)
7de plaats op de WDSF European Breaking Championship Solo 2021 in Sochi
13de plaats op de WDSF World Breaking Championship Solo 2021 in Parijs
Overal als jongste deelnemer!

Door deze prestaties heb ik me gekwalificeerd voor de World Games in Birmingham (USA 10-17 juli). De beste 16 breakers van over de hele wereld doen er aan mee, en ik ben heel blij dat ik er daar een van mag zijn!
Dit is weer een goede uitdaging om naar toe te werken en waar ik ook erg naar uit kijk!

“De Wereldspelen zijn een internationaal sportevenement bedoeld voor sporten en sportonderdelen die niet binnen de Olympische Spelen vallen. Net als de Olympische Spelen vinden ze om de vier jaar plaats”

Voor het 2de kwartaal staan er voor nu 3 wedstrijden gepland. Twee hiervan zijn samen met de Crew The Ruggeds, waarmee ik op de afgelopen Wereld Kampioenschappen voor Crews nog 2de ben geworden. De 3de wedstrijd is weer een solo wedstrijd in Birmingham (UK), waar ik samen met mijn broertje Federico naar toe ga. Federico zal deelnemen in de jeugdklasse en ik zelf bij de volwassen.

Wil je me verder volgen, kan dit altijd op mijn socials:
Instagram: lorenzo_bboy
Facebook: Bboy Lorenzo

Lorenzo Caboni

Scroll naar top