Blog Vera: nieuwe uitdagingen

Hallo allemaal,

Na het WK heb ik een rustperiode ingelast en helemaal niet getraind, omdat het afgelopen jaar zo zwaar fysiek en mentaal was. In januari begon het toch weer te kriebelen en heb ik de trainingen weer opgebouwd.

In februari hebben mijn vriend en ik een huis gekocht in Heerenveen waar we heel erg blij mee zijn! 5 april krijgen we de sleutel en kan het klussen beginnen. Een nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb.

Afgelopen maand heb ik ook al alle theorie examens gehaald van mijn sportmassage opleiding en kan ik mij nu gaan voorbereiden om het praktijkexamen in juni.
Gelukkig heb ik een goede balans kunnen vinden in de trainingen en alle dingen naast het turnen.

Ik ben samen met mijn trainingsgroep van Heerenveen in de voorjaarsvakantie op trainingsstage geweest in Zweden, dat was echt weer leuk om even ergens anders te kunnen trainen.

In de eerste week van april heb ik mijn eerste wedstrijd weer: World Cup in Baku. Daar ga ik brug en vloer turnen. Dat was nog even spannend vanwege mijn corona besmetting 2 weken eerder, maar gelukkig heb ik daar niet veel last van gehad.
Mijn doel voor deze World Cup is eigenlijk een opbouw richting het EK traject in juni. Nadat ik in januari weer helemaal opnieuw moest opbouwen, na bijna 3 maanden rust ben ik al heel tevreden dat ik er al weer sta en is het echt een opbouw richting het EK in augustus.

Ik ben al op heel veel plaatsen geweest, maar dit word de 1e keer naar Baku. Ik heb er in ieder geval veel zin in.

Groetjes Vera

Scroll naar top