Boksclinic Aito Köster

2 oktober was er weer boksclinic georganiseerd door GaanvoorGoud en Lifestyle Vitae.
De clinic werd georganiseerd om gouden sponsors te bedanken en om geïntresseerden tegen een vergoeding ten goede van het goede doel kennis te laten maken met boksen.

image1-1Onze trainers, viervoudig Nederlands kampioen Aito Koster en Hans Truyen, een legende in Weert maar ook Nederlands Amateur kampioen droegen zorg voor de clinic. Na een intro van Hans, over het ontstaan van boksen en wat boksen nu eigenlijk is en wat er mag, begon de warming up. Lekker bewegen, rechte stoten, hoeken en natuurlijk de uppercut kwamen aan bod. Het bewegen met de benen en tevens het indraaien van de romp gepaard gaan met het instappen van het juiste been is toch niet zo eenvoudig als het eruit ziet. Na een tijdje werd alles intensiever en de eerste zweetdruppels kwamen tevoorschijn.

Sparren in de ring, sparren tegen elkaar en oefeningen herhalen werden fanatiek door een ieder uitgevoerd.

De jongste deelneemster was 4 en de oudste deelnemer was 54 en iedereen ging ervoor. BAM!!! Leuk om te zien en mee te maken, hoe deze intensieve sport gepaard gaat met conditie, kracht maar zeker ook wendbaarheid en techniek. Op het laatst mochten degene die nog puf hadden en durfde een minuut sparren tegen Aito of Hans. Ik zal je zeggen wat duurt een minuut dan lang pfffffffffffffff. Heerlijk, even opfrissen en daarna hebben we nog gezellig na geborreld met wat lekkere hapjes.

Bedankt John, bedankt LIFE STYLE VITAE!

Bedankt Robby Harts voor de mooie foto’s zie Facebook!

Bedankt Hans en Aito!

Alle deelnemers, waaronder vrienden van, geïnteresseerde en sponsoren bedankt voor jullie deelname, wat was het leuk en geslaagd!

Volgende keer mee doen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte!

Sportieve groet,

Bestuur Gaan voor Goud

image-1-1

Scroll naar top