Derde plek voor Karlijn bij A-jeugdranglijsttoernooi

Tafeltennisster Karlijn van Lierop is zondag 17 maart bij het A-jeugdranglijsttoernooi in Den Haag knap derde geworden. Lees hieronder haar terugblik op het toernooi.

Vanochtend om 7.00 uur vertrokken we naar Den Haag om deel te nemen aan A-Jeugdranglijsttoernooi. Ondanks dat de loting niet in mijn voordeel was wist ik mijn eerste twee wedstrijden te winnen tegen resp. Sanne Briefjes 11-9, 11-2, 11-9 en Chana van der Venne 11-9, 11-7, 9-11, 11-6.

In de halve finale moest ik het opnemen tegen Emime Ernst. Ik verloor in drie sets (11-8, 11-3 en 11-9) tegen de latere toernooiwinnares. De wedstrijd om de bronzen plak speelde ik tegen Dobrila Jorguseska. Het was een heel spannende wedstrijd en we waren aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk trok ik na vijf sets aan het langste eind, met 7-11, 11-5, 8-11, 12-10 en 11-3.

Over het geheel gezien kijk ik terug op een prima toernooi, een derde plek en ik heb goed gespeeld.

19 reacties op “Derde plek voor Karlijn bij A-jeugdranglijsttoernooi”

  1. Hi, i think that i saw you visited my website so i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to enhance my website!I suppose its ok
    to use some of your ideas!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top