Disclaimer

De informatie die door Stichting Gaan voor Goud op haar website wordt aangeboden is met grote zorg samengesteld. Stichting Gaan voor Goud controleert alle publicaties zeer zorgvuldig, zodat aangeboden informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk is.

  • Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van haar berichtgeving kan Stichting Gaan voor Goud niet garanderen dat de informatie op haar website altijd juist, actueel of volledig is.
  • Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Stichting Gaan voor Goud aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden, noch voor informatie op websites waarnaar verwezen wordt.
  • Stichting Gaan voor Goud behoudt zich het recht voor om de informatie op haar website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.

Mocht u in de berichtgeving op de website van Stichting Gaan voor Goud onjuistheden signaleren, dan stellen wij het zeer op prijs dat u deze meldt via het contactformulier.

Scroll naar top