Drukbezocht eerste boksgala De Weerter Ring

Bokser en Gaan voor Goud-ambassadeur Aito Köster organiseerde zondag 16 december bij De Weerter Ring het eerste boksgala. Het event op het Horne Quartier was ruim van tevoren volledig uitverkocht. Gedurende de middag zag het publiek enkele leuke partijen met boksers afkomstig van de Weerter Ring.

Zo stonden in de voorlaatste partij twee ‘ouwe rotten in de bokssport’ Ivo Ronken en Hans Truijen (Aito’s trainer) in de ring. Ondanks de wellicht in de loop der jaren wat mindere conditie van beide heren, was het een technische partij die geweldig was om te zien. De laatste partij betrof een demonstratie-wedstrijd tussen professioneel MMA vechter Dennis Vonk (tevens inval bokstrainer bij de Weerter Ring) en onze eigen Aito. Het publiek kreeg als slotstuk een leuke bokspartij voorgeschoteld.

Het is ongelooflijk mooi om te zien wat een enthousiaste sporters zich in een jaar tijd hebben aangesloten bij de club van Aito. Hij gaat zich vanaf nu weer volledig focussen op wedstrijden, het Nederlands team en het ultieme doel de Olympische Spelen in 2020 in Tokio.

21 reacties op “Drukbezocht eerste boksgala De Weerter Ring”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top