Event met ouders en sporters

Zaterdag 15 juli organiseerde GaanvoorGoud, na de vele positieve geluiden van vorig jaar ook dit jaar ook weer een samenkomen van zowel sporters als ouders.  Topsport is hard en soms ook eenzaam. Het samenbrengen van ouders en sporters levert veel herkenning en lol op. Ook met de trainers hebben we plannen later dit jaar.

Restaurant de Oude Schut, Koos van Heugten en zijn team waren zo gastvrij om ons en de ouders te ontvangen voor een heerlijke lunch en een welkomstwoord van voorzitter John Cardinaal.

Programma bij de ijzerenman begon on 12.45 uur. Emmie had eerst een extra lange trainingssessie en  kwam sportief op de fiets en Aito moest telefonisch nog wat zaken regelen en zij waren dus later maar rond 13 uur konden we dan toch beginnen. Richard Haex, personal trainer, was er om ons middels een korte en krachtige bootcamp wat te laten zweten.

Dit was erg geslaagd met dank aan de goede, motiverende aanpak van Richard. Waar sommige sporters weinig moeite leken hoeven te doen, moesten de commissieleden van GvG vol aan de bak.
Gelukkig was er daarna een moment om bij te komen tijdens het groepsgesprek waarbij we aan de hand van diverse stellingen en vragen de sporters probeerden te prikkelen om samen pijn- en verbeterpunten te bespreken en hierbij van elkaar te leren. Net als de bootcamp was ook dit deel heel erg geslaagd.

Tijd om naar de Oude Schut/het Proeflokaal te gaan waar ook voor ons een lekkere en inmiddels welverdiende lunch op ons wachtte. De lunch was op echt GaanvoorGoud-niveau, top dus!
Na nog even wat napraten met de ouders erbij hebben we de middag met een goed gevoel afgesloten. Voor ons even vakantie maar zeker niet voor alle sporters, dus blijf ons volgen voor hun wedstrijden en prestaties.

  

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top