Inspirerende Sportersdag 2018

Weert – Zaterdag 8 december werd de Gaan voor Goud Sportersdag 2018 gehouden. Een gezellige, inspirerende bijeenkomst bij De Soos waar alle Gaan voor Goud ambassadeurs en hun ouders bij aanwezig waren.

Onze sporters Vera, Jip, Maaike, Solenn, Karlijn en Aito zijn dag in, dag uit met hun sport bezig. Terecht, want ze willen het beste uit zichzelf halen. Af en toe ontspanning hoort er toch bij. Het was daarom heel mooi dat de jonge sporters bij de Sportersdag aanwezig konden zijn. De middag ging van start met een heerlijke lunch, aangeboden door De Soos. Gedurende de lunch werden ervaringen uitgewisseld en ontspannen gekletst.

De organisatie had spreker Richard de Hoop bereid gevonden om de sporters te inspireren. Na een korte presentatie zette hij hen en hun ouders aan het werk. Tijdens deze opdracht kregen zij een aantal kaarten waarop muziekinstrumenten stonden. Ieder muziekinstrument stond symbool aan een eigen karakter, klank of timbre. ‘Ben je de maatgevende, rustige bas of de initiatiefrijke trompet? Welk instrument past bij jou?’ Het was een leuke informatie en inspirerende opdracht.

Na de opdracht werd een groepsfoto gemaakt en volgde een gezellige borrel. Het was een leuk weerzien. Iedereen is weer op de hoogte van van elkaar en we kunnen ons gaan opmaken voor een nieuw, mooi sportjaar.

Het bestuur van Gaan voor Goud dankt de sporters Vera, Jip, Maaike, Solenn, Karlijn en Aito én hun ouders dat zij aanwezig waren. Ook danken we Richard voor zijn bijdrage en tenslotte de GvG commissieleden die de middag hebben georganiseerd.

Foto’s: Robby Harts

58 reacties op “Inspirerende Sportersdag 2018”

  1. Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was wondering
    your situation; we have created some nice procedures and we are looking to trade solutions with other
    folks, why not shoot me an email if interested.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top