Jules Meuffels

Jules
001 GVG voorstelling Jules image1

Believe you can and you're half way there

Even voorstellen...

Hey, leuk dat je interesse in mij toont! Ik ben Jules Meuffels, geboren op 21-03-2001 in Sittard/Geleen, maar ik woon mijn hele leven al in Weert.

Nadat mijn grote droom om geneeskunde te studeren in duigen was gevallen ben ik nu een gelukkige eerstejaars student Biologie aan de Universiteit Utrecht. Maar de wens om geneeskunde te studeren blijft! Naast het studeren ben ik een fanatieke golfer. Momenteel speel ik handicap 1.4

Voordat ik aan mijn studie biologie begon heb ik bewust gekozen voor een tussenjaar met de intentie om me volledig op het golf te concentreren. Helaas heeft corona roet in het eten gegooid, dit hield in geen wedstrijden spelen en daardoor ook geen meetbare resultaten voor het verbeteren van mijn handicap. Hopelijk komt daar snel verandering in.

Ik ben lid op Golfbaan Het Woold in Asten en speel daar al ruim 5 jaar in het eerste heren team. Sinds eind 2019 ben ik onderdeel van de Top Golf Academie Limburg, een organisatie die mij op golfgebied begeleid, traint en ondersteund. Zij hebben als doel ‘de nieuwe Max Verstappen’ te vinden en te begeleiden, maar dan natuurlijk op het gebied van golf. Samen met andere gemotiveerde golfers trainen en wedstrijden spelen is altijd bevorderlijk voor je eigen golfspel.

Per toeval ben ik terecht gekomen bij Gaan voor Goud, noem het geluk bij een ongeluk. Een rugblessure bracht mij bij Olaf van der Zanden. Hij heeft mij geënthousiasmeerd voor de Stichting Gaan voor Goud. Een mooie organisatie die als doel heeft de individuele topsporter te begeleiden in zaken die vaak te weinig aandacht krijgen, denk bijvoorbeeld aan voeding, blessurepreventie en sport specifieke krachttraining. Deze extra begeleiding zorgt ervoor dat ik me als topsporter volledig op de sport kan focussen en het optimale uit mezelf kan halen. 

Het zou heel mooi zijn om ooit Nederland op de Olympische Spelen te mogen vertegenwoordigen en dan ook nog in de toekomst op de PGA-tour spelen zou helemaal top zijn.

Mijn drijfveer is en blijft om zowel uit mijn studie als het golfen het maximale te halen.

Jules Meuffels

Jules op sociale media

Social media

Volg Jules via de sociale media kanalen en blijf op de hoogte van alle activiteiten en vorderingen.

Jules op Insta

Volg Jules @julesmeuffels
ook via Instagram!

Actuele berichten en events over en van Jules

Jules' Gaan voor Goud Blog

Jules sluit golfseizoen 2021 af met mooie tweede plek

Heuvelrug Jeugd Open In het weekend van 25 en 26 september werd op de Golfbaan de Hoge Kleij en Golfbaan de Pan het Heuvelrug Jeugd ...

Presentatie Jules Meuffels

Fotoreportage van de presentatie van Jules Meuffels bij Gaan voor Goud.

Onze sponsors

Mede dankzij deze bedrijven kunnen wij onze doelstellingen waarmaken.

Scroll naar top