Karlijn gekozen tot Sporttalent van het Jaar

Tafeltennisster Karlijn van Lierop is gekozen tot Sporttalent van het Jaar 2019. Zij en vele andere sporters van Weert met bijzondere prestaties werden tijdens het Kiwanis Sportgala Weert 2019 in het zonnetje gezet. Ook kregen gedurende avond vele sporters een podiummoment. Vera van Pol was genomineerd voor Sportvrouw van het Jaar.

Karlijn dankte haar uitverkiezing onder meer aan het feit dat ze in 2019 de titel veroverde bij het Nederlandse Jeugd Kampioenschappen en dat ze het Nationale team behoedde van degradatie uit de hoogste Europese divisie.

De sportwinnaars van het jaar 2019:

Sportman van het jaar: Peter Bernsen (zwemmen
Sportvrouw van het jaar: Rodinde Rutjens (mennen)
Sportcoach van het jaar: Djordy Vogel (hip hop)
Sportteam: Dansgroep Synergy
Sporttalent van 8 t/m 12 jaar: Fenna Zusterzeel (zwemmen)
Sporttalent van 13 t/m 16 jaar: Karlijn van Lierop (tafeltennis)

De jury bestond dit jaar uit Wim van Vorstenbos, Rob Ehrens, Maaike Caelers, Erik Kamphuis en John van Heel. Ook werd er tijdens het Sportgala de bijzonder Sport Oeuvre Award Weert uitgereikt voor Paul Schorsch, oprichter van de IJzeren Man Volksloop. De presentatie van de avond lag in handen van Jean Paul van der Donk en Cindy Denessen-Bastiaans.

Het Kiwanis Sportgala Weert werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Weert, RICK, Kiwanis Weert, Weert Media Groep en sponsoren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top