Karlijn in top 16 van Nederland

Weerter tafeltennisster Karlijn van Lierop nam afgelopen weekend deel aan het NK in Zwolle. Ze kijkt tevreden terug op het kampioenschap waarbij ze eindigde bij de top 16 van ons land.

Karlijn: “Het NK is voor mij goed gegaan. Ik won mijn eerste ronde overtuigend met 4-0 van de als negende geplaatste Rachel Gerarts (11-2 11-5 11-5 11-4) en strandde helaas in de 1/8 finale van de nummer 3 geplaatst Ana Gogorita met 4-1 (11-7 13-11 11-2 9-11 11-5 ). Over mijn spel ben ik zeker tevreden.
In de dubbel haalde ik met partner Melissa Bours de kwartfinale en in de mix met provinciegenoot Barry Berben de 1/8 finale.

Nadat ik vorige week maandag door mijn enkel was gegaan, was ik in eerste instantie wel wat bang voor het kampioenschap, maar uiteindelijk verliep alles goed en mijn enkel herstelde goed. Ik ben dan ook blij met het verloop van het weekend!”

17 reacties op “Karlijn in top 16 van Nederland”

  1. I am not sure where you are getting your information, but good
    topic. I needs to spend some time learning much more or
    understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this info for my mission.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top