Loïs is er klaar voor!

Kom maar op…

Een periode van revalideren en opbouwen komt binnenkort tot een eind. Op zondag 8 november begin ik in Den Haag aan een reeks toernooien waarin ik moet laten zien dat ik bij de top van Nederland hoor. De zogenaamde weegmomenten.

150620 Lois _ woodstockfotografie.nl24De afgelopen maanden stonden vooral in het teken van fit worden onder leiding van mijn fysiotherapeut William van der Heyden van Topfysiotherapie Knapen. Specifieke programma’s voor cardio-trainingen en krachttrainingen moeten er voor zorgen dat ik dit seizoen zonder blessures start en doorkom. Gelukkig kan ik in ieder geval blessurevrij starten. In de tussentijd ben ik bezig geweest met een aantal nieuwe worpen met mijn trainer Thijs Linsen. Hiermee is mijn worpenarsenaal weer wat breder en kan ik mijn tegenstanders meer verrassen. Mijn handen jeuken…ik heb er zin in! De afgelopen weken heb ik een paar toernooien gedraaid. Bewust nog niet volle bak…maar het gaf me een goed gevoel. Mijn worpen zaten goed en op de grond kon ik mijn ‘mannetje’ staan.  Kortom…ik ben er klaar voor.

De aankomende weken ga ik vooral besteden om mijn technieken in wedstrijdvorm te oefenen…zgn. randori-training.  In de herfstvakantie ga ik nog een weekje uitwaaien  en fysiek aan de gang in de duinen. En dan de laatste week staat alles in het teken van opbouwen naar zondag. De laatste puntjes op de i. Kom maar op…

Andere weegmomenten:

20-12-2015 Topjudotoernooi – Haarlemmermeer

09-01-2016 Dutch Open Espoir – Eindhoven

20/21-02-2016 Antwerp Open – België

19-03-2015 International Thüringen Cup – Erfurt -Duitsland

09-04-2015 Nederlands Kampioenschap – Emmen

1 reactie op “Loïs is er klaar voor!”

  1. This is a really good tip especially to those new to the blogosphere.
    Brief but very precise information… Many thanks for sharing this one.
    A must read post!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top