Lorenzo naar WK én 2de bij Battle of the Year (WK crews)

BBoy Lorenzo kan terugkijken op een topweekend. Zaterdag vernam de talentvolle breakdancer uit Nederweert dat hij mag meedoen aan het WK in Parijs en een dag later werd hij, met crew The Ruggeds, knap tweede tijdens de Battle of the Year in het Franse Montpellier.

De afgelopen weken trainde The Ruggeds, een crew met de top breakdancers van Nederland en natuurlijk BBoy Lorenzo in de gelederen, zich flink in het zweet. De crewleden werkten namelijk toe naar de Battle of the Year championship, het WK voor crews (team). Zo’n 18 crews, afkomstig uit alle hoeken in de wereld, streden zondag 21 november in Montpellier om de gouden plak. Een loodzware opgave voor The Ruggeds, maar een top 8 moest naar eigen zeggen haalbaar zijn. Het harde werk van de voorbije weken betaalde zich uit. Ondanks verlies in de finale, sleepte het team van Lorenzo er een knappe tweede plaats uit.

Voor BBoy Lorenzo kon het weekend toch niet stuk, want zaterdag vernam dat hij op zaterdag 4 december in het Theatre du Chatelet in Parijs mee mag doen aan de Breaking World Championship.

Scroll naar top