Nieuw bestuurslid stelt zich voor…

Rob van de Moosdijk

Gaan-voor-Goud-Nederweert-2714-360x240Bijna 40-tiger geboren in Nederweert en reeds 15 jaar woonachtig in Weert. Getrouwd met Maartje van de Moosdijk – Coolen en 2 dochters van 5 en 4, Lize en Vianne. 13 jaar ondernemer in de woninginrichtingsbranche. Onder ander de winkel New Art Interiors in Nederweert.

Als sporter en ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om een gezonde balans te creëren in je hele omgeving, tussen inspanning en rust. Om top prestaties te leveren heb je rond om je eigen persoon, mensen nodig die je die rust geven. Dit kan zijn in effectieve rust van je familie, tot mensen in allerlei vakgebieden die je helpen en bijdragen in je ontwikkeling als talent. Zo kan een sporter zich concentreren op zijn of haar missie.
Ik ben ook via een Top Talent met de stichting Gaan voor Goud in aanraking gekomen. Op de foto bekrachtig ik mijn sponsorschap aan GaanvoorGoud middels een handdruk met bestuurslid Leon Vink. Het doel van de stichting sprak mij direct aan en na diverse gesprekken, kwam de vraag, wil je toetreden tot het bestuur van de stichting. Hier op heb ik enthousiast JA geantwoord. Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan het bereiken van doelstellingen van jonge talenten.

Al mijn ervaringen als sporter en ondernemer wil ik gebruiken om andere bedrijven enthousiast te maken om bij te dragen aan een financieel en facilitair platvorm voor jonge talenten met een missie.

Er voor zorgen dat de jonge Talenten binnen de gemeenten Weert-Nederweert-Cranendonk ook de erkenning krijgen voor hun prestaties.

Graag tot ziens!

Scroll naar top