Nieuwe Penningmeester, welkom John Smolenaers

Eind april zag ik op Facebook de oproep voor een nieuwe penningmeester bij Stichting GaanvoorGoud. De doelstelling van GaanvoorGoud sprak me meteen aan, zeker ook in combinatie met de rol die de stichting vervulde bij de fondsenwerving voor Jos Keermakers. Het contact was snel gelegd en het enthousiasme is alleen maar toegenomen. Ik ben vooral onder de indruk van de begeleiding die de sporters krijgen, van commissie sporters en netwerk van diverse specialisten, naast de financiële ondersteuning. Hiermee maakt de stichting naar mijn mening echt het verschil voor de sporters die we ondersteunen.

Wie ben ik? John Smolenaers, geboren en getogen in Weert. Ik ben getrouwd met Marja en we hebben 2 kinderen Steef (11) en Meike (9). We wonen al ruim 10 jaar op de Molenakker. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Deloitte. Marja is (mede)eigenaar van Kaldi Koffie & Thee in de Beekstraat.

Sporten neemt een centrale rol in in het gezin. Allemaal zijn we actief in diverse sporten en bij diverse verenigingen. Tegenwoordig zijn mijn (sportieve) hobby’s: roeien, golfen en skiën. Ik heb ruim 25 jaar getafeltennist, gestart bij TTC Nederweert en daarna bij TTV Megacles in Weert. Marja komt ook uit een echte tafeltennis-familie en we hebben elkaar dan ook hierbij ontmoet.

Bij TTV Megacles heb ik 10 jaar in het bestuur gezeten, waarvan 8 jaar als penningmeester. Nadat ik in 2012 gestopt was met tafeltennis, heb ik mij gericht op roeien. Samen met 2 andere enthousiastelingen hebben we in 2013 Roeivereniging Weert opgericht, waarbij ik me heb beziggehouden met de financiën.

De ervaring die ik heb opgedaan binnen deze verenigingen en mijn netwerk in Weert wil ik nu meenemen naar Stichting GaanvoorGoud. Verder wil ik me ook inzetten om de organisatie van de stichting zo in te richten, dat deze past bij doelstelling, ambitie en omvang. Ik heb er zin in!

40 reacties op “Nieuwe Penningmeester, welkom John Smolenaers”

  1. Hello! Do you know if they make any plugins
    to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing
    everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

  2. Great blog here! Also your website loads up fast!
    What host are you using? Can I get your affiliate
    link to your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top