Prima slot van zwemseizoen voor Solenn

De laatste 2 weekenden van mei heb ik de Zuid-Nederlandse kampioenschappen in Eindhoven gezwommen (provincie Limburg, Brabant en Zeeland). Dit is een kampioenschap aan het einde van 50 meter bad competitie. Om hier aan mee te doen moet je limieten behalen. Ik heb er voor gekozen om niet alle afstanden te zwemmen waarvoor ik een limiet had behaald. Zo heb ik mij kunnen concentreren op mijn favoriete afstanden. Ik heb op bijna iedere afstand een PR gezwommen!

Uitslag:
50 m school – 8e plaats
100 m school – 5e plaats
200 m school – 8e plaats
50 m vrij – 23e plaats
200 m rug – 8e plaats

Buiten mijn individuele races, heb ik ook nog een aantal estafettes gezwommen. Ik vind de estafettes altijd super leuk, omdat je dan samen met je team zwemt.

Uitslag:
4×100 m vrij gemengd – 7e plaats
4×100 m vrij dames – 4e plaats
4×200 m vrij dames- 2e plaats
4×100 m wissel dames – 4e plaats

4×100 m wissel gemengd – 1e plaats
We zijn met dit team dus Zuid-Nederlands kampioen!

Ik heb geprobeerd om op de 50 m school het limiet voor de NJJK (Nederlandse Junioren en Jeugd kampioenschappen) te halen. Helaas is me dat niet gelukt op 0,06 seconden…

Op 15 juni deed ik mee aan het NJJK met het estafetteteam 4x 200 m vrij en daar hebben we een 4e plaats weten te behalen! Ik ben tevreden met de resultaten van dit seizoen, op naar het volgende seizoen! Maar eerst genieten van de vakantie!

16 reacties op “Prima slot van zwemseizoen voor Solenn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top