Prinses Maaike Caelers geeft startsein

Dit jaar gaat Disney wederom samenwerken met de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) door de film Finding Dory te gebruiken als inspiratie, waarmee kinderen en families worden aangemoedigd te blijven zwemmen. Ook gaat GaanvoorGoud samenwerken met het zwembad.

Disney•Pixar’s Finding Dory duikt op in Zwembad De IJzeren Man tijdens de Zwem4daagse feestweek die het zwembad organiseert van 26 juni tot en met 30 juni 2017. Top- triatleet Maaike Caelers zal maandag 26 juni om 16.00 uur het startsein geven.

Disney•Pixar’s Finding Dory ging vorig jaar in première in de Nederlandse bioscopen tijdens de week van de Zwem4daagse. Door deze actie dit jaar door te zetten laten de KNZB en Disney zien dat bewegen en plezier hebben heel goed samen gaan en hopen hiermee nog meer gezinnen te stimuleren om te gaan zwemmen.

Doe mee in Weert 

Iedere dag kan er gezwommen worden tussen 16:00-19:00 uur. Iedereen met minimaal zwemdiploma A kan meedoen. Kinderen onder de 12 jaar zwemmen 250 meter per dag. Iedereen vanaf 12 jaar zwemt 500 meter per dag. Er wordt gezwommen in het mooie buitenbad van het zwembad.

Tijdens de Zwem4daagse staat het zwembad de hele week in het teken van de Finding Dory. Iedere dag zijn er leuke activiteiten zoals een verkleedfeest, de stormbaan, ijsjes dag en het Weerter Kampioenschap Bommetje. Voor het volledige programma kijk op: www.ijzerenman.zwem4daagse.nl Ook kun je meedoen met een kleurplatenwedstrijd en ontvang je op de slotdag (30 juni) een leuke Finding Dory gadget, oorkonde en medaille. Deze worden uitgereikt door: o.a., bokser Aito Köster en turnster Vera van Pol. De Swimba Mascotte loopt rond waar je mee op de foto kan gaan. De slotdag wordt vanaf 18 uur muzikaal ondersteund door ‘Hermuni-j Vannix’. Speciaal in Zwembad De IJzeren Man wordt er ook nog op vrijdag vanaf 19.00 uur een spectaculair discofeest georganiseerd met DJ Laurens. Er zullen diverse leuke kramen staan van Colada, Sweakers e.a.

Alle deelnemers van de zwemvierdaagse krijgen gratis toegang tot het discofeest.

De kosten voor de zwem4daagse bedragen 6 euro per persoon (voorinschrijving) of 8 euro (op maandag 26 of dinsdag 27 juni). Inschrijven kan via de kassa van het zwembad of online. Hiervoor ga je naar www.zwemvierdaagse.nl. Klik op ‘ik doe mee’. Zoek Weert en volg de instructies.

104 reacties op “Prinses Maaike Caelers geeft startsein”

  1. Does your blog have a contact page? I’m having a tough
    time locating it but, I’d like to send you an email. I’ve got some suggestions for
    your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it
    develop over time.

  2. Pingback: sex games online free

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top