Tungelroy trots op Vera!

Tungelroy is supertrots op de prestaties van turnster Vera van Pol. Zo nam de afgelopen zomer voor de tweede keer deel aan de Olympische Spelen én doet ze later deze maand mee aan het WK turnen in Japan. Reden voor Dorpsoverleg Tungelroy om haar daarom in samenwerking met Gaan voor Goud eens goed in het zonnetje te zetten.

Vera stapte bij haar ouderlijk huis in een jeep en reed vervolgens een rondje door het dorp. De rit eindigde bij het clubgebouw van Handboogvereniging Ontspanning. Na een aubade van Fanfare Sint Jan spraken wethouder Tessa Geelen,  John Cardinaal ( voorzitter Gaan voor Goud) en Patrick Oomen (bestuurslid DorpsOverleg Tungelroy) lovende woorden voor turnster. Vera was trots en verrast door de opkomst: “Ik vind het toch wel bijzonder dat zoveel inwoners van Tungelroy vandaag even tijd voor mij vrijmaken.”

In het clubgebouw werden vervolgens enkele sportieve clinics gegeven door Marlon Camp (handboogschieten) en Karlijn van Lierop (tafeltennis). Natuurlijk gaf het stralende middelpunt van de dag, Vera van Pol, ook tips aan jonge turnliefhebbers.

Vera vertrekt binnenkort naar Japan waar ze deelneemt aan het WK turnen.

 

Scroll naar top