Vera en Karlijn genomineerd


Voor de derde keer zullen de sporters van Weert gehuldigd worden tijdens het Kiwanis Sportgala Weert in Beweging 2018. Gaan voor Goud sporters, turnster Vera van Pol en tafeltennisster Karlijn van Lierop behoren dit jaar tot de genomineerden. Het Sportgala vindt plaats op zaterdag 19 januari in het Munttheater in Weert. 

Via het loket www.weert.nl/sport kon iedereen bijzondere sportprestaties aanmelden. Tijdens het Sportgala in januari wordt bekend gemaakt wie de winnaars van de sportprijzen van het jaar 2018 zijn in de categorieën: beste sporter, beste para-sporter, beste sportteam, beste trainer/coach en grootste talent. De nieuw in het leven geroep sportjury (zie foto) heeft per categorie de genomineerden geselecteerd. Ook hebben we twee bijzondere awards; Sport Oeuvre Award Weert en de Weert in Beweging Award. De avond wordt cultureel omlijst door de Big Band van het Rick en diverse bijzondere acts van Iris Feijen (Areal Tissue), Nigel Notermans (goochelen) en Ryan Rademaekers (dans), het showballet van Sandra Höpfner-Buchnitzki en de rolstoeldansers van Judith’s Dancepoint. Uiteraard mag de crew van de Fresh Allstars niet ontbreken! DJ Laurens verzorgt de afterparty.

Alle genomineerden van het jaar 2018 zijn (in willekeurige volgorde):

Beste Sporter: VERA VAN POL (turnen), Lisa Scheenaard (roeien) en Kiki Fleuren (basketbal)

Beste Sporttrainer: Raymon Truijen (breakdance), team trainers AV Weert (atletiek)

Beste Sportteam: Fanatics Weert (darten), Life Saving team meisjes aspiranten C (reddend zwemmen) en BAL U18 (basketbal).

Grootste Sporttalent: Demi Nieuwenkamp (bmx), Emma Bocken (paardrijden springen), Roel Geerlings (turnen), Anouck Kemkens (turnen), Danique Klomp (redden zwemmend) en KARLIJN VAN LIEROP (tafeltennis).

Beste Parasporter: Jos Keersmaekers (hand-bike), Judith Aarts (break-dance) en Nick Close (all round).

Het Kiwanis Sportgala Weert in Beweging wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Weert, RICK, de Kiwanis Weert en sponsoren. Het Sportgala Weert is voor iedereen toegankelijk. Kosten van een ticket zijn 15,00 euro inclusief een pauzedrankje. Ontvangst 19.00 uur, aanvang Sportgala 19.30 uur.

Scroll naar top