Weblog Vera Universiade toernooi

Ik heb heel erg genoten van dit super leuke Universiade toernooi!
Trots op het teamresultaat (5e) en individueel haalde ik mijn eerste meerkampfinale op een groot toernooi. De vermoeiheid van 2 dagen achterelkaar een meerkamp turnen speelde mee waardoor ik met een paar fouten op brug en balk de wedstrijd begon maar gelukkig op vloer en sprong goed afgesloten.

Na een zwaar jaar met studie, enkeloperatie en een gebroken teen sta ik, een jaar na Rio en geen wedstrijden geturnd te hebben, er toch maar weer. Daar ben ik erg blij mee. 

Gemotiveerd kom ik terug naar Nederland waar ik fit aan een nieuwe start van de cyclus richting Tokio 2020 in Heerenveen ga beginnen. Maar eerst nog een paar dagen vrij, andere Nederlandse sporters aanmoedigen en Taipei bezichtigen!

 

78 reacties op “Weblog Vera Universiade toernooi”

 1. Just wish to say your article is as amazing.
  The clarity in your post is just cool and i can assume
  you’re an expert on this subject. Well with your
  permission allow me to grab your feed to keep
  updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

 2. I have been surfing online greater than 3 hours nowadays, but I by no means discovered
  any fascinating article like yours. It’s pretty price sufficient for me.

  Personally, if all webmasters and bloggers made excellent content
  as you probably did, the internet will probably
  be much more useful than ever before.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top