Weblog Vera Universiade toernooi

Ik heb heel erg genoten van dit super leuke Universiade toernooi!
Trots op het teamresultaat (5e) en individueel haalde ik mijn eerste meerkampfinale op een groot toernooi. De vermoeiheid van 2 dagen achterelkaar een meerkamp turnen speelde mee waardoor ik met een paar fouten op brug en balk de wedstrijd begon maar gelukkig op vloer en sprong goed afgesloten.

Na een zwaar jaar met studie, enkeloperatie en een gebroken teen sta ik, een jaar na Rio en geen wedstrijden geturnd te hebben, er toch maar weer. Daar ben ik erg blij mee. 

Gemotiveerd kom ik terug naar Nederland waar ik fit aan een nieuwe start van de cyclus richting Tokio 2020 in Heerenveen ga beginnen. Maar eerst nog een paar dagen vrij, andere Nederlandse sporters aanmoedigen en Taipei bezichtigen!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top