Vera van Pol tevreden met teamprestatie

Ondanks het missen van de finale kijkt onze Vera van Pol toch tevreden terug op de kwalificatie van de landenwedstrijd tijdens het WK turnen in Doha.

“Ja, super tevreden! Sprong en brug waren heel goed. Op de balk maakte ik helaas een val (voor het team maakte dat uiteindelijk niet uit, alleen jammer voor mijn eigen meerkamp) en vloer was oké. De laatste serie was niet helemaal top, maar heel tevreden over het hele seizoen. Van de Wold Cup in Birmingham tot aan het NK, de EK en dit WK ben ik non-stop bezig geweest. Tiende van de wereld met het team was het doel. Top 16 hebben we dik gehaald.

Deze week ga ik de finales kijken, beetje training bijhouden in de fitness, beetje ontspannen, uitrusten (want ik merk wel dat ik moe ben) zodat ik straks thuis weer in een trainingszaal lekker kan opbouwen, nu al zin in.”

Foto: Dutch Gymnastics – KNGU

1 reactie op “Vera van Pol tevreden met teamprestatie”

 1. I like the helpful info you provide to your articles. I’ll bookmark
  your weblog and take
  a look at again here frequently.
  I am rather certain I
  will be told many new stuff proper here!
  Best of luck for the next!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top