Vera verrast met cheque

Turnster Vera van Pol is dinsdagavond verrast met een cheque t.w.v. € 500,- van Stichting Gaan voor Goud. Via een telefonische videoverbinding bij haar ouders werd de Tungelroyse op de hoogte gebracht. Vera ontvangt de financiële bijdrage als aanmoediging én voor het feit dat ze zich voor de tweede keer heeft weten te plaatsen voor de Olympische Spelen. 

Vera bereidt zich momenteel volop voor op de reis naar Japan en dus kwamen Gaan voor Goud bestuursleden John Cardinaal en Leon Vink dinsdag naar haar ouders om hen de cheque te overhandigen. Thijs en Anita zijn maar wat trots op de prestatie en selectie van hun dochter. Vera won vorige week in Rotterdam de tweede kwalificatiewedstrijd voor de Olympische Spelen. De Gaan voor Goud turnster dwong na een foutloze meerkamp Olympische Spelen deelname af. Na Rio in 2016 mag zij nu naar Tokio. “Vera heeft, net als destijds vóór Rio, te maken gehad met enkele tegenslagen, maar ze heeft zich volledig gefocust op de kwalificatiewedstrijd. Ze heeft op het juiste moment gepiekt. Mentaal en fysiek is ze héél sterk en dat is bijzonder knap”, aldus Vera’s vader.

Een blije Vera bedankte de bestuursleden voor de cheque en vertelde uit te kijken naar haar tweede Olympische Spelen. Aankomende zondag vertrekt zij naar Japan.

 

Scroll naar top