Voorzitter John Cardinaal kijkt terug en vooruit

Het jaar is al weer 4 dagen oud, tijd om nog eens naar 2017 te kijken!

Het was voor mij een intens jaar, waarin revalidatie van mijn nieuwe heup privé voorop stond. Gelijkertijd zijn Anne en ik volop aan de SooS aan het bouwen, iets wat veel van ons vraagt, ook van onze 3 jongens. Naast Nefratech en raadslidmaatschap bleef er afgelopen jaar voor mij te weinig tijd over voor de stichting, helaas.

Ik heb dan ook in goed overleg mijn activiteiten voor de sponsor commissie gestaakt. Naast het vertrek van Henk Ramaekers en Monique de Fever was er dus versterking nodig! Allereerst dank nogmaals aan Monique en Henk voor hun meer dan royale bijdrage aan de stichting het afgelopen jaar, maar ook een hartelijk welkom aan onze nieuwe commissie voorzitter Ton van de Goor.

Zoals de overige bestuursleden al hebben aangegeven trots te zijn op onze sporters, ben ik dat natuurlijk ook! Gaaf dat zelfs afgelopen weekend Aito Koster zijn eigen sportschool op de kazerne heeft geopend, de Weerter Ring!

Net als te weinig tijd voor de stichting heb ik helaas ook te weinig tijd om wedstrijden of trainingen te bezoeken. Dank dus aan mijn mede bestuursleden welke veel tijd en energie in onze talenten steken, en mij uitstekend op de hoogte houden.

Natuurlijk ben ik ook trots op onze sponsors en ondersteuners!! Velen al vanaf het eerste uur!

Net als twee jaar geleden mochten we ook afgelopen november tijdens Music meets Franciscus ons weer presenteren, dank aan de harmonie St. jozeph Zuid daarvoor! Chapeau!

2018 is weer een jaar dichter bij de Olympische Spelen 2020, hopelijk hebben we weer doeken aan de stadsbrug hangen en borden langs de uitvalswegen rondom Weert staan!

Voor nu wens ik jullie nog al het goede in 2018 en hopelijk tot ziens, wellicht al op 30 januari?

Met sportieve groet,

John Cardinaal

17 reacties op “Voorzitter John Cardinaal kijkt terug en vooruit”

  1. I do not know if it’s just me or if everybody else experiencing
    problems with your blog. It appears as though some of the text on your posts are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this
    is happening to them as well? This could be a issue
    with my web browser because I’ve had this happen before.

    Kudos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top