Weblog Aito CUBA!

Na  de  start  van het  nieuwe  jaar  heb ik alweer  een paar  wedstrijden gebokst. Deze wedstrijden heb ik alle  winnend  af  kunnen sluiten met  wisselend  goed  en af en toe  een mindere  periode  in een van de  rondes.

Een mindere  avond  had  ik helaas  op de  bowlingavond  waar  ik wederom erg van heb genoten en ik u  als  sponsoren in grote  getalen heb gezien en een aantal ook persoonlijk heb gesproken.

Het  goede gevoel is er  weer en ook de trainers  geven aan te  zien dat ik constanter  aan het worden ben.

Aanstaande paasweekeinde  boks  ik met  het  Windmillteam in Heerlen tegen een selectie team van Aachen en omstreken. Meer  informatie  hierover  volgt  deze  week op de  site  van de  boksbond.

Stage bij de  Cubaanse  boksbond.
Zoals waarschijnlijk bij meerdere bekend ben ik uitgenodigd om te komen trainen en stage te lopen bij de Cubaanse boksbond. Een kans  die  niet  veel boksers  krijgen waarbij ik mee ga trainen met de beste  boksers van Cuba die mondiaal al veel medailles hebben gewonnen. Samen met  Hans Truijen gaan we 15  dagen intern om aldaar te leren te ervaren en ons te verwonderen.

Ook is mijn eerste wereldtoernooi een feit en zal plaatsvinden in Havannastad.

Op dit moment is mijn trainingsschema compleet gericht op boks conditie om aldaar sterk genoeg aan de  start te verschijnen. Veel techniek en snelheidstrainingen. Echter ook conditie op het hoogste niveau krijgen. Immers is het niveau daar erg hoog en ook het klimaat zal zijn impact hebben.

Ik kijk er ontzettend naar uit.


Op 7  mei organiseer ik een boksdag  in Weert.
Deze  dag  is  om de  bokssport  wederom een podium te  geven en  middels  deelname  van bedrijven en andere belangstellenden ook wat  funding  te  kunnen doen om de  trip naar Cuba  mede  te  financieren.

Specifiek informatie  volgt…maar save the date!

Ik hoop dat u mij samen met GaanvoorGoud steunt in deze unieke  kans en bij interesse van uw kant kom ik persoonlijk een uitnodiging overhandigen en een nadere toelichting geven.

Laten we samen voor goud  gaan in Cuba

Groeten Aito

 

1 reactie op “Weblog Aito CUBA!”

  1. Oh my goodness! Awesome article dude! Many thanks, However I am encountering problems with your RSS.
    I don’t know why I cannot subscribe to it. Is there anybody else having identical RSS
    problems? Anyone who knows the answer can you
    kindly respond? Thanks!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top