Weblog Aito december

Hallo iedereen, terug van weg geweest!

Even een update om iedereen bij te praten en te laten weten hoe en wat. Afgelopen jaar heeft mijn leven in het doel gestaan van maatschappelijke ontwikkeling. Dit natuurlijk ook met het oog op mijn sportieve carrière. De boksschool die ik vorig jaar ben begonnen, heeft ondertussen een plekje gevonden in mijn dagelijks leven en de rust is wedergekeerd. De trainingen zijn weer begonnen en ik begin me langzaam aan weer fitter te voelen. De laatste fysieke voorbereidingen zijn in de maanden november en december and ‘then i’m back baby!’ Ik heb de bokswereld een jaartje met rust gelaten, maar ik kom harder terug dan ooit!

Blijf mijn blog volgen op Gaan voor Goud, want dit boek is zeker nog lang niet gesloten!

Don’t blink

Aito Köster

15 reacties op “Weblog Aito december”

  1. Hello, this weekend is pleasant in favor of me, as this
    moment i am reading this fantastic educational post here at my house.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top