Weblog Aito Köster

Na een ervaring rijker te zijn geworden op het Poolse toernooi met team NL, stond er nog 1 wedstrijd op het programma. Ik bokste mijn laatste partij voor de zomerstop in de Duitse Oberliga. Gebrand om mijn laatste en overigens mijn 50ste bokspartij winnend af te sluiten. Heen reis was een lange maar gezellige rit met mijn team genoten en de trainer van boks club Van ’t Hof uit Rotterdam. Weging en keuren verliep goed en ik stond als 3de op het programma. Tegenstander was een fysiek en goed geschoolde bokser die zich in de voorafgaande wedstrijden tegen mijn collega boksers ui de 64 kilo niet liet verassen.

Opdracht was om bewegelijk en snel te boksen en mijn 2de aanval in te zetten. 1ste ronde is het aftasten van elkaar en deze ronde weet ik winnend af te sluiten. In de rust krijg ik van de coaches de opdracht mee om na het weg draaien meteen door te komen met mijn stoothand. De 2de verliep dit een stuk beter en de 3de ronde begon ik sterk met de opdracht vanuit de hoek. De laatste 30 seconden van de 3de ronde was het nog even aanzetten en flink knokken. Uitslag 3-0 winst op punten.

De komende weken is met Hans afgesproken om lekker bezig te blijven en niet te verzakken in de vakantie. De trainingen staan wel op een lager pitje, maar het zijn er nog steeds voldoende om fit en scherp te blijven. De afgelopen 3 weken ben ik door bondscoach Hennie van Bemmel opgeroepen om te sparren met de boksers die naar de Olympische Spelen gaan. Ik zal vooral sparringen draaien met mijn collega bokser en maat Enrico Lacruz. Ook vrouwen bondscoach Abdul Fkiri deed een oproep aan mij om te sparren met Nouchka Fontijn die ook gekwalificeerd is voor de Spelen. Natuurlijk maak ik tijd vrij om mijn collega boksers te helpen en kan ik uit deze trainingen flink wat leren.

Groet Aito

Schermafbeelding 2016-04-26 om 19.34.07

53 reacties op “Weblog Aito Köster”

  1. you’re actually a just right webmaster. The
    site loading pace is incredible. It seems that you are
    doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork.
    you’ve performed a magnificent process on this subject!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top