Weblog Aito Köster okt 2016

Afgelopen paar weken waren weer even wennen. Terug naar het oude trainingsschema was even terugschakelen en aanpakken. Het wedstrijdseizoen is weer begonnen en na de Olympische Spelen gevolgd te hebben is de motivatie weer gestegen. In overleg met de trainers in Eindhoven ben ik ingeschreven voor de Nederlandse kampioenschappen en een bokstoernooi in Letland in November. Daarnaast zijn er nog 2 wedstrijden te boksen in de Duitse competitie met het Windmill Team. Afgelopen week is er bericht gekomen dat ik 24 september in Heerlen boks tegen een Duitser. In overleg met Hans is de training aangepast en de trainingsmomenten aangescherpt.

Daarnaast staat er voor mij nog een korte vakantie op het programma  naar Portugal. Deze staat gepland op 15 t/m 20 september. De bokshandschoenen en loopschoenen zitten al in de koffer om de laatste lootjes van de voorbereiding richting de 24ste daar te doen. De laatste week is het dus de kunst om op vakantie het gewicht stabiel te houden en scherp te blijven. Bij terug komst zullen er nog 5 korte maar scherpe trainingen worden afgewerkt in aanloop na de partij in Heerlen.

Tussendoor staat ook de boksclinic voor onze GOUDEN sponsors op het programma op 2 oktober bij life style vitae. Benieuwd wie er in de ring durft!

Op 9 oktober worden er een paar bokshandschoenen van mij geveild op de wijnbeurs georganiseerd door de Junior Kamer Weert, de opbrengst is voor Stichting Intermobiel. Meer weten klik hier; Wijnbeurs JCI

Veel groeten vanuit het zonnige Portugal,
Aito

Scroll naar top