Weblog Jip mrt 2018

De maand februari was weer veel fysiek werken om weer helemaal pijnloos naar de toernooien te kunnen gaan de in maart zijn.
Ik ben nu eindelijk weer helemaal fit geen last meer aan mijn knie. Afgelopen dinsdag ben ik naar olaf van der zanden geweest om mijn nek en rug los te laten maken, dat zit ook weer helemaal recht. Heb veel bijgeleerd deze maand hoop deze dingetjes goed te kunnen gebruiken in mijn komende wedstrijden, ik heb deze maand een aantal keer met sjeng schalken getraind dat ging erg goed. Heb afgelopen week ook nog toetsweek gehad naar mijn idee is dag erg goed gegaan ik hoop dat dat ook te zien is in de resultaten. Op naar volgende maand!
 Groetjes Jip

103 reacties op “Weblog Jip mrt 2018”

  1. Pingback: finguring games sex

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top