Weblog Karlijn april & mei

Hoi,

De competitie is gedaan. Met de dames zullen we ons wel handhaven in de eredivisie via de play-down wedstrijden maar het belangrijkste vanaf april waren en zijn toch de internationale wedstrijden.

Op de Open Belgische Kampioenschappen in april speelde ik als eerste jaars junior deze wedstrijden bij de junioren. Daarna vanaf 1 mei naar Spanje voor een trainingskamp van een week en daarna door naar de Open Spaanse kampioenschappen. Het ging wel redelijk allemaal.

Volgend weekend heb ik de Nederlandse jeugdmeerkampioenschappen in Panningen. Ik speel nu bij de junioren en omdat ik voor de eerste keer meedoe bij de junioren ben ik nu niet echt een van de topfavorieten. Ik hoop wel bij de eerste 5 te komen.

Aan het einde van het toernooi wordt de selectie bekend gemaakt van de Europese kampioenschappen in Roemenië. Deze Europese kampioenschappen zijn vanaf 15 juli tot en met 24 juli.

Spannend.

Tot de volgende keer.

Karlijn van Lierop

15 reacties op “Weblog Karlijn april & mei”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top