Weblog Karlijn okt 2017

Het is een drukke zomer geweest.

Als eerste heb ik meegedaan met de europese jeugdkampioenschappen in guimares (Portugal). Ik stond in de teamwedstrijden in de belangrijke wedstrijden opgesteld
waar ik wel tevreden mee was. We werden uiteindelijk 21ste van de 40 landen maar we misten wel de promotie naar de hoogste divisie. Jammer.

Zelf was ik wel redelijk tevreden met mijn wedstrijden. Ik won van Zweedse welke 20ste staat op de Europese ranglijst en ik verloor in 5 games tegen een italiaanse welke nr. 5 is in europa.

De enkelwedstrijden die hierna werden gespeeld waren minder. Door de hitte en door de lange duur van het toernooi was ik snel uitgeschakeld. Jammer.

Vanaf dit schooljaar ben ik intern gaan wonen in Papendal. Een grote verandering waar ik nu wel aan begin te wennen. Het trainen 2x per dag gaat goed en ook de school in Arnhem begint te wennen.

Ik begon wel 2 weken later met school want we zijn 2 weken op trainingskamp in Spanje geweest waar we hard hebben getraind met de spaanse selectie.

Nu heb ik wel een tegenslag. Door een val ben ik geblesseerd geraakt aan mijn schouder. Door deze blessure heb ik mij moeten afmelden voor de halve finale bij de B-meerkampen bij de Dames. Dit was heel jammer want ik had een grote kans om de finale te halen en ook om in de finale voor de eerste plaats te gaan. Dinsdag heb ik een MRI scan. Wellicht valt de schade mee zodat ik niet teveel wedstrijden moet missen.

Tot de volgende keer.

Karlijn van Lierop

 

Scroll naar top