Weblog Loïs Pagie okt 2016

De vakantie zit er weer op. Het dagelijkse leven is weer begonnen. Op sport en school gebied. Zo ga ik nu naar de Philips van Horne om mijn 2e deel van mijn HAVO-examen te gaan doen.

In de vakantie heb ik een aantal weken krachttraining gevolgd bij een personal trainer Tineke van Lier. Hier heb ik 5x in de week getraind en ben snel vooruit gegaan. Ik vond dit heel leuk om te doen en Tineke heeft me hierbij erg geholpen. Twee weken Zuid-Frankrijk waren zo heet, dat ik minder heb kunnen doen dan ik hoopte. Het was voornamelijk heerlijk in het water dobberen.

Helaas bij terugkomst, bleek het nieuwe regionale trainingscentrum in Eindhoven nog niet helemaal te werken. Er is nog veel onduidelijk, wie wordt de nieuwe trainer?, wanneer trainen we?, waar?, is mijn LOOT-status er nog steeds? Veel vragen dus. Dit motiveert niet en kost me veel negatieve energie. Een ding is gelukkig nu wel duidelijk, mijn LOOT-status is verlengd!

Op 9 oktober wordt er een judo clinic voor meerdere personen met mij en trainer geveild op de wijnbeurs georganiseerd door de Junior Kamer Weert, de opbrengst is voor Stichting Intermobiel. Meer weten klik hier; Wijnbeurs JCI

43 reacties op “Weblog Loïs Pagie okt 2016”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top