Weblog Maaike Caelers

Ik opende de map, en zag daar de foto, ik kreeg kippen vel. En dit vertelde me dat ik de goede keuze gemaakt had.

Het gaat steeds beter met me. En stuk je voor stukje, beetje bij beetje wordt het trainingsschema opgeschroefd, het plezier in mijn training vooral lopen, fietsen en zwemmen is terug. Daarbij was het tijd voor kracht training.

Ik merkte doordat ik een tijd stil gestaan heb, mijn spieren veel slapper zijn geworden. Vooral met lopen voelde ik dat ik mijn spieren niet meer aan kon sturen omdat ik gewoon kracht miste. Dus ‘work in progress’.

Over de rest van mijn plannen richting de winter wordt aan gewerkt!

Wel ideeën maar nog niets concreet… kort om lees de volgende keer meer!!

2 reacties op “Weblog Maaike Caelers”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top