Weblog Sportvrouw 2017 Vera!

2017 ben ik begonnen met een paar dagen Praag met mijn ouders. Super mooie stad, lekker kunnen genieten en helemaal opgeladen en gemotiveerd weer terug naar Amsterdam om het turnen weer op te pakken. Helaas kwamen er na een paar trainingen pijntjes aan mijn enkel waar ik geen goed gevoel over had. Na een echo en ct-scan te hebben gemaakt bleken er losse fragmenten te zitten die er uit moesten. De operatie werd gepland op 7 februari omdat ik een week eerder mijn 2e tentamenweek was.
 
foto’s by Robby Harts
Maar er waren ook leuke verrassingen.
Op donderdag 26 januari ben ik Sportvrouw van Weert geworden. Het was weer een leuke avond in een uitverkocht Munt theater.
In het weekend werd ik toen ook nog eens verrast tijdens het sporten bij Vitea, erg leuk dat ze daar aandacht aan besteden.
De tweede tentamenweek op school zit er ook weer op, deze is ook weer goed gegaan.
Toen was het (eindelijk) 7 februari, ik werd al om 8uur geopereerd. Er zijn een aantal losse fragmenten en een dikke laag littekenweefsel verwijderd. Deze operatie was dus echt wel nodig en mijn enkel is weer helemaal schoon. Ik voel me op dit moment goed, eigenlijk geen pijn maar slik wel pijnstillers dus de pijn kan ik nog niet helemaal goed beoordelen. Binnen een week moet ik mijn voet 90 graden kunnen flexen en daarna mag ik met krukken gaan lopen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed hersteld zodat ik weer binnen een aantal weken kan trainen.
Groetjes Vera
Scroll naar top