Weblog Vera nov 2017

Het is het eindelijk zover, ik turn weer een wedstrijd: Elite Gym Massilia in Marseille. http://www.kngu.nl/nieuws/teamwedstrijd-met-vier-nederlandse-turnsters-in-marseille/overzicht#.WgsxaCRFBRs.facebook
Het is een groot internationaal toernooi. We gaan met een Nederlands team van 4 turnsters, 3 trainers en een fysiotherapeut naar Marseille. De afgelopen weken heb ik mij goed kunnen voorbereiden, de trainingen gaan goed en ik voel mij er al helemaal klaar voor. Ik heb er veel zin in, ik kan eigenlijk niet meer wachten! 😊
Update 19-11-2017:
Dat ging best goed, we begonnen op brug, die ben ik goed doorgekomen en sta nu volgens mij 3e van de senioren. Balk moest ik er jammer genoeg een keertje af maar vloer en sprong gingen weer heel goed. In de meerkamp ben ik als 5e geëindigd. Maar het is onduidelijk of  ik morgen nog een wedstrijd heb bij de MASTER Massilia (wij deden mee aan de OPEN Massilia cup) en of ik zondag toestelfinale brug heb. Met het team zijn we 4e geworden, de beste 2 teams van vandaag mogen morgen bij de 6 Master teams meedoen. Meiden zijn nog jong en hadden veel fouten op brug en balk, Vloer en sprong waren foutloos.
 

Het weekend (12 t/m 14 nov) had ik eerst nog een oranje trainingsweekend. Deze keer is Nick Ruddock, een Engelse coach, te gast. Hij kwam ons vooral helpen op het toestel sprong.

Met de studie heb ik alle verslagen en presentaties van het eerste blok gehaald. Het tentamen van alle theorie vakken samen moet ik later inhalen, omdat ik tijdens het tentamen op toernooi ben. Super fijn dat dat allemaal geregeld kan worden.

Rust en ontspanning naast de trainingen is ook belangrijk. Daarom ben ik samen met mijn broertje naar de Lama’s back in action geweest in de Ziggo Dome. Dat was echt een super leuke avond. Ik heb veel gelachen en het was erg gezellig met Lars.

Verder heb ik nog een nieuwtje: ik zit in de volgende aflevering van de serie The Hard Way To Success. Binnenkort komt er eerst een trailer online, en daarna mijn aflevering. Ik ben zelf ook heel benieuwd! Als je wilt weten wanneer de aflevering online komt, zou ik mijn Facebookpagina of Instagram account in de gaten houden en/ of de pagina van The Hard Way To Success (THWTS).

59 reacties op “Weblog Vera nov 2017”

 1. Asking questions are genuinely nice thing if you are not understanding anything completely, except this post provides fastidious understanding yet.

 2. Awesome site you have here but I was wanting to know if you knew of any
  message boards that cover the same topics discussed in this article?
  I’d really love to be a part of group where I can get comments from other knowledgeable
  people that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know.
  Bless you!

 3. Hello there, just became aware of your blog through Google,
  and found that it’s really informative. I am gonna watch out for brussels.

  I’ll appreciate if you continue this in future. Lots
  of people will be benefited from your writing. Cheers!

 4. After I originally commented I seem to have clicked on the -Notify me
  when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I recieve four emails with the
  same comment. There has to be a means you are able to remove me
  from that service? Thank you!

 5. Have you ever considered publishing an e-book or guest authoring on other blogs?
  I have a blog based on the same information you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my viewers would enjoy your
  work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e mail.

 6. Nice post. I was checking constantly this blog
  and I’m impressed! Extremely useful information specially the remaining phase 🙂 I take care of such info a lot.
  I was seeking this particular information for a very lengthy time.
  Thank you and best of luck.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top