GvG bestuur actief op Weerter Sportmarkt

Op zondag 26 april vind de dag van de sport plaats in Weert, een samenwerking van Centrum Management, Punt Welzijn en Platform Gehandicapten Weert. Samen met diverse sportverenigingen uit Weert en omgeving werd het centrum omgetoverd tot een waar sportspektakel. Op de pleinen werden velden uitgezet, wedstrijden gehouden en presentaties gegeven.

Diverse sporten waren in de binnenstad vertegenwoordigd. Zo werden ondanks de regen de gehele dag wedstrijden tijdens het KNVB Straatvoetbaltoernooi gehouden op de Nieuwe Markt. Daarnaast konden sportievelingen deelnemen aan verschillende andere balsporten, atletiek en turnen. Evenals in 2014 was er ook een sportief aanbod voor mensen met een beperking toegevoegd aan het programma, zodat heel Weert in beweging komt. Zo was de Dag van Sport & Bewegen voor iedereen toegankelijk , leuk om te bezoeken én om actief mee te doen.

Sportmarkt
Eveneens voor de tweede maal werd tijdens de Dag van Sport & Bewegen een sportmarkt georganiseerd. Op de Meikoel konden geïnteresseerden informatie krijgen over het ruime sport- en beweegaanbod van Weert. Ook in deze straat werden diverse interactieve demonstraties gegeven.

En Stichting GaanvoorGoud was op deze sportmarkt aanwezig zijn om ons goede doel te promoten en anderen te ontmoeten. Om de aandacht te trekken hadden we een wedstrijdje georganiseerd…raad hoeveel knikkers er in de pot zitten. In de voorbereiding werden we verrast door bedrijven die wel een prijs wilde sponsoren. Helaas werd het juiste aantal van 660 door niemand geraden en blijft de printer nog even in beheer van GvG. Wel werden de overige prijzen verdeeld over de deelnemers die er het dichtste bij in de buurt zaten. Gefeliciteerd, Pieter Bos, Adriana Bus, Sabine Aben en Geert Gabriels!

Alvast 1 prijs (spreukenboek Renny de Bruyn) overhandigd aan Wethouder Geert Gabriels door onze voorzitter John Cardinaal:

IMG_2595IMG_2651

Zie hieronder GvG in beeld op de sportmarkt Weert 2015

IMG_2593

IMG_2583

IMG_2588

IMG_2598

IMG_2602

 

Zie voor meer beelden van deze sportieve winkelzondag in Weert op WeertdeGekste!

22 reacties op “GvG bestuur actief op Weerter Sportmarkt”

  1. Greetings! I’ve been reading your web site for some time now and finally got the bravery to go ahead and
    give you a shout out from Dallas Tx! Just wanted to mention keep up the excellent
    job!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top