Vera van Pol

vera1
Vera-van-Pol3
Vera_van_Pol_Kampioen-1

Do it with passion, or not at all

Even voorstellen...

Vera heeft zich afgelopen jaren bewezen als sportvrouw, mede dankzij haar kon team NL zich direct plaatsen voor deelname aan olympische spelen volgend jaar en daarmee geschiedenis schrijven. Vera stelt zich kort voor;

Ik ben Vera van Pol, 22 jaar oud en woon in Tungelroy. Doordeweeks woon ik op mijn kamer in Amsterdam waar ik elke dag bezig ben met turnen. Ik train 30 uur per week, dat zijn 6 middag-trainingen en 4 ochtend-trainingen. Tussen de trainingen door volg ik de studie Sport & Coaching op het Johan Cruyff College ook in Amsterdam. Dat is gelukkig goed te combineren omdat JCC rekening houdt met mijn trainingen en wedstrijden.

 

Afgelopen jaar ben ik voor de 2e keer Nederlands kampioen geworden op de meerkamp, ook werd ik Nederlands kampioen op sprong en vloer en won ik zilver op balk.

 

Ik ben een echte meerkampster maar mijn favoriete onderdeel is brug. Ik kom, wanneer het kan, elke vrijdagavond naar huis om zaterdag bij familie langs te gaan en uit te rusten van de trainingsweek. Shoppen vind ik leuk en af en toe samen met vriendinnen koken en bijpraten vind ik gezellig.

 

Na de intensieve Olympische spelen richt ik me komende periode op school en daarnaast lekker trainen, even geen wedstrijden. Fysiek en mentaal de tijd nemen om mijn programma weer op te pakken en hopelijk hier en daar mijn oefeningen te verbeteren want in 2017 staat er weer een EK (10 t/m 16 april in Boekarest, Roemenië) en WK (Montreal, Canada) op het programma.

 

Vera van Pol

Vera van Pol op sociale media

Social media

Volg Vera via de sociale media kanalen en blijf op de hoogte van alle activiteiten en vorderingen.

Vera op Insta

Volg Vera @veravanpol
ook via Instagram!

Vera op Facebook

Volg Vera 
ook via Facebook!

Actuele berichten en events over en van Vera

Vera's Gaan voor Goud Blog

Video – update van Vera van Pol

De focus van turnster Vera van Pol ligt nu helaas niet op de Olympische Spelen, want dit evenement is met een jaar uitgesteld. Ook trainen ...

Vera in voorselectie Tokio 2020

Vera van Pol is één van de zeven turnsters die in beeld zijn om deel te nemen aan de Olympische Spelen van Tokio. Bondscoach Gerben ...

Weblog Vera

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven, maar het gaat goed met mij. Van 9 t/m 17 december heb ik ...

Vera, Raymon, Fresh Allstars en Karlijn genomineerd

De sporters van Weert met bijzondere sportprestaties worden in het zonnetje gezet tijdens het Kiwanis Sportgala Weert 2019. Het Sportgala vindt plaats op zaterdag 18 ...

Weblog Vera

Hee! Even weer een update: Vorige week hadden we een stage en dat eindigde met de eerste WK-kwalificatie afgelopen zaterdag. Mijn eerste wedstrijd na mijn ...

Reactie Vera op blessure en afmelding EK

Zoals een aantal van jullie weten heb ik al een paar weken last van mijn linkervoet. Ik dacht eerst dat het overbelast en geïrriteerd was ...

Onze sponsors

Mede dankzij deze bedrijven kunnen wij onze doelstellingen waarmaken.

Scroll naar top