Over ons

Stichting Gaan voor Goud

De droom

Geef talenten de kans die ze verdienen!

De stichting Gaan voor Goud voorziet in de maatwerk behoefte om lokale individuele sporttalenten in de regio Weert, Nederweert en Cranendonck zich verder te laten ontwikkelen door een (financiële) ondersteuning te organiseren. Deze groep talenten wordt (nog) niet door de lokale overheid ondersteund en heeft vaak toch grote lasten bij het uitoefenen van zijn of haar sport. Naast een financiële ondersteuning wil de stichting ook voorzien in het juiste netwerk met de juiste middelen en mensen erin voor het sporttalent om zo de kans op succes en plezier te vergroten.

De visie

Door het wegnemen van (financiële) barrières met hulp van sponsoren en donateurs en het mogelijk maken van optimale omstandigheden kan elk sporttalent in de regio Weert, Nederweert en Cranendonck zijn of haar talent optimaal ontwikkelen en Gaan voor Goud!

De doelstelling

Sporttalenten passend bij de stichting ontvangen van de stichting (financiële) ondersteuning bij het realiseren van hun ambities. De sponsorwerving leidt tot voldoende financiële middelen en het juiste netwerk om ambities van gekozen sporttalenten waar te maken en levert sponsoren passende tegenprestaties. Communicatie van de stichting verloopt professioneel en draagt bij aan werven en informeren van sponsoren en donateurs. We ondersteunen onze talenten om het ultieme doel, de Olympische Spelen te halen!

De mensen

Het bestuur realiseert zich dat ze bovenstaande niet alleen kan realiseren. Het bestuur van stichting Gaan voor Goud staat open voor advies of hulp en gaat actief opzoek naar de juiste mensen om de droom te realiseren. We leven gelukkig in een samenleving waar al heel veel georganiseerd is voor het ontwikkelen van talent en het uitvoeren van sport.

De providorboog

Sinds de oprichting van Gaan voor Goud zijn we gestart met de oprichting van een providerboog. Een providerboog is een netwerk van geselecteerde zorg- en dienstverleners die wordt aangestuurd door casemanager Olaf van der Zanden, MSc. In het netwerk zitten onder andere een sportfysiotherapeut, een manueeltherapeut, een osteopaat, sportpsychologen, een voedingsdeskundige, een sportorthopeed, een inspanningsfysioloog, een sportmasseur en een personal trainer. Daarnaast werkt de klinisch Psycho-Neuro-Immunoloog nauw samen met laboratorium Pro Health, beiden ook onderdeel van de providerboog.

 

Om de sporters op het hoogste niveau optimaal te laten functioneren, is het ook van belang de trainers van die sporters te betrekken in de begeleiding. Zo organiseert de casemanager jaarlijks een ’train de trainers’ sessie, waarin de trainers scholing krijgen op het gebied van krachttraining, inspanningsfysiologie, voeding en het trainen van het afweersysteem.


U ziet het… ook met de providerboog gaan we voor goud!

 

Introductievideo Gaan voor Goud

Een korte introductievideo van de stichting Gaan voor Goud.
In 2 minuten maakt u kennis met onze stichting, onze doelstellingen en onze sporters.

De mensen achter Gaan voor Goud

Het bestuur

Het bestuur van de Stichting Gaan voor Goud bestaat uit onderstaande personen.

Thijs Zusterzeel

Thijs Zusterzeel

Voorzitter

004 GVG bestuur 3I8A5481

Peter Vleeshouwers

Secretaris

Ton Baetsen

Ton Baetsen

Penningmeester

011 GVG bestuur 3I8A5500

John Cardinaal

Commissies

Commissie Sport
Ruud Smolenaers
Olaf van der Zanden
Toon Timmermans
Peter Vleeshouwers

Commissie Sponsoring
Thijs Zusterzeel
John Cardinaal

Commissie Evenementen
Anouk Smits
Peter Vleeshouwers
Annemie van der Donk

PR/Communicatie
Frans van Tuel

Onze sponsors

Mede dankzij deze bedrijven kunnen wij onze doelstellingen waarmaken.

Scroll naar top