Sponsoring

Sponsor worden?

Om ons streven waar te kunnen maken vragen we particulieren een bijdrage te doen, maar de grootste steun wensen wij te vinden bij bedrijven die zich verbonden voelen met sporttalent in onze regio. Door met hen een samenwerking aan te gaan kunnen we sporters ondersteunen, wat vervolgens de bedrijven en Weerterland en Cranendonck goed op de kaart zet.

 

Vanzelfsprekend is iedere vorm van sponsoring van harte welkom, maar door middel van sponsorpakketten geven we inzicht in de mogelijke tegenprestaties van de stichting Gaan voor Goud en de sporttalenten.

 

Maatwerk is dus mogelijk in overleg met de stichting en de sporters, denk aan logo op kleding van specifieke sporter of inzetten van een sporter.
De GvG evenementen zijn continu in bewerking, zie evenementen kalender. Hieronder treft u een opsomming van de tegenprestaties per sponsorpakket in de verschillende varianten; goud, zilver en brons.

 

Wij gaan voor goud, en u?

Goud € 500,00

  • Vermelding van uw bedrijf door middel van plaatsing logo op de website van de stichting bij sponsoren
  • Uw (door u zelf geleverde) reclamebord (of andere uiting) zichtbaar voor aanwezigen tijdens een Gaan voor Goud evenement
  • Uw logo prominent op de website van de stichting in de (bewegende) banner
  • Uw logo in sommige printed of online advertenties van Gaan voor Goud
  • Deelname aan of entree voor een Gaan voor Goud evenement of clinic, zie tabel hieronder voor verdeling.

 

Zilver € 300,00

  • Vermelding van uw bedrijf door middel van plaatsing logo op de website van de stichting bij sponsoren
  • Uw logo 1 keer in printed of online advertenties van Gaan voor Goud
  • Deelname aan of entree voor een Gaan voor Goud evenement of clinic, zie tabel hieronder voor verdeling.

Brons € 200,00

  • Vermelding van uw bedrijf door middel van plaatsing logo op de website van de stichting bij sponsoren
  • Deelname aan of entree voor een Gaan voor Goud evenement

Maatwerk

Wilt u graag een sponsorbijdrage op een andere wijze leveren? Als onderdeel van ‘sponsoring op maat’ kijken we naar uw wensen en mogelijkheden om tot een gepaste vorm van sponsoring te komen. Gaan voor Goud gaat graag met u in gesprek. 

Schermafbeelding 2016-04-02 om 10.34.45

Word ook sponsor van Gaan voor Goud!

Hoe sponsoren?

U kunt contact opnemen met een van de bestuursleden om de sponsorpakketten te bespreken of om uw idee van sponsoring te delen, zie contactgegevens of vul het contactformulier in. Zodra uw sponsoring uitgewerkt en definitief is, ontvangt u naar wens een factuur en/of een sponsorovereenkomst met daarin de voor u gereserveerde tegenprestaties.

 

Waarom sponsoren?

Klik hier voor een antwoord van de rekenkamer!

 

Evenementen Gaan voor Goud

Samen met sporters die we steunen en sponsoren die ons steunen zullen we kijken naar interessante evenementen. Denk aan het bijwonen van wedstrijden van de sporters, workshops verzorgd door de sporters of rondleidingen op de sportfaciliteiten waar zij trainen. We staan weer in de startblokken, in overleg met sporter en sponsors zal deze lijst ook dit jaar vorm krijgen. Zodra hier meer over bekend is zullen we dit publiceren op de website en via onze nieuwsbrief.

Onze sponsors

Mede dankzij deze bedrijven kunnen wij onze doelstellingen waarmaken.

Scroll naar top