Samenwerking Gaan voor Goud en ESP Science & Education

ESP Sciences & Education gaat een intensieve samenwerking aan met Stichting Gaan voor Goud. Het bedrijf, met vestigingen in Gennep en Mödling (Oostenrijk) is in 2001 opgericht door sportfysiotherapeut Harald Bant en inspanningsfysioloog en oud-Weertenaar Robert van den Berg. Samen ontwikkelden zij een universeel revalidatie- en trainingsconcept, dat is uitgegroeid tot een post-hbo-opleidingsinstituut en biedt cursussen en opleidingen aan op het gebied van sportfysiotherapie, actieve revalidatie en training, in binnen en buitenland. Naast het verzorgen van onderwijs vormt het initiëren en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek een tweede zwaartepunt.

“We hebben ons als organisatie ook een sociaal doel gesteld”, vertelt Harald Bant. “Namelijk het ondersteunen van projecten op het gebied van sport en bewegen, zoals Stichting Gaan voor Goud. Onze bijdrage bestaat naast een jaarlijkse financiële bijdrage uit het verzorgen van workshops voor de trainers.”

Robert van den Berg: “De reden om Gaan voor Goud te ondersteunen ligt voor mij als oud-Weertenaar voor de hand. Als Instituut delen we de liefde en de interesse voor de sport en de mogelijkheden die sport in de meest brede zin biedt. Maar op persoonlijk vlak vind ik het ontzettend mooi om voor de sport in mijn geboortestad iets te kunnen bijdragen. Zowel wat betreft het verwezenlijken van doelen van getalenteerde sporters als het ondersteunen van hun trainers en andere hoog gemotiveerde vrijwilligers.”

Leon Vink, bestuurslid van Gaan voor Goud, is blij met de nieuwe sponsor. “Bedankt voor deze dubbele ondersteuning! Het is toch geweldig dat we nu nog meer expertise in huis hebben en dat is een verdienste van onze casemanager Olaf van der Zanden. ESP heeft er geloof in en wij ook. Dat maakt me trots!”

Kijk voor meer informatie op www.espse.eu


Scroll naar top