Succes Jip in Polen

Afgelopen week ben ik naar Polen geweest voor een IT grade 4 toernooi.
Maar de week startte niet zo best, want bij aanvang werd ik ziek. Toch besloot ik het te proberen en mijn eerste wedstrijd in de kwalificatie won ik met 6-2 6-3. De volgende dag werd ik wakker met flinke griep en spierpijn.
Toch stapte ik de baan op en won de tweede wedstrijd met 6-2 6-7 6-4. Ook de daarop volgende partij won ik in drie sets. Ondanks veel spierpijn en griep toch de kwalificaties doorgekomen.

De fysieke ongemakken eisten in de eerste ronde van het hoofdtoernooi hun tol en ik verloor kansloos met 2-6 3-6. Dit was een wedstrijd waarin ik de tegenstander minder vond als de vorige tegenstanders maar mijn lijf wilde niet meer. In het dubbeltoernooi speelde ik met een Russische jongen. De eerste ronde wonnen we met 7-6 7-6 we serveerde allemaal erg goed.
De tweede ronde moesten we tegen twee Franse jongens en dat wonnen we met 3-6 7-5 en in de super tie-break met 10-7. De halve finale wonnen we met 6-3 6-7 en 10-6 in de super tie-break. De finale speelden we tegen twee Engelse jongens en wisten het toernooi te winnen met 7-6 7-6 in de finale.

Ondanks alles mag ik toch terugkijken op een geslaagde week en met een prijs naar huis kunnen gaan. Weer een mooie stijging op de ranglijst, ik verwacht met zo’n 250 plaatsen te stijgen.

1 reactie op “Succes Jip in Polen”

  1. I needed to thank you for this great read!!
    I definitely enjoyed every little bit of it. I have
    got you bookmarked to check out new stuff you post…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top