Top triatlete Maaike Caelers ziet scherp dankzij Brinkmans Optiek

Een sporter kan de wedstrijd lezen, het spel doorzien en kijk hebben op haar sport. Maar letterlijk kan haar blik vertroebeld zijn door oogafwijkingen of slechte lenzen. Eén op de vijf mensen heeft onvoldoende gezichtsscherpte – een in de sport vaak vergeten aandachtspunt.
Triatlete Maaike Caelers is met goud in het vizier voor advies daarover naar een specialist gegaan. De GaanvoorGoud sporter maakt zich op voor vertrek naar Nieuw Zeeland voor een intensieve trainingsperiode met als doel kwalificatie voor de Olympische spelen in Rio. Met dank aan sponsor Jan BRINKMANS OPTIEK uit Nederweert doet zij dit met het beste van het beste voor haar ogen.
Hans Brinkmans, zoon van Jan Brinkmans, heeft gezorgd voor speciale lenzen die een hoog gehalte zuurstof doorlaten en een nieuwe OAKLEY bril die samen zorgen dat Maaike zich kan focussen op wat belangrijk is. De eerste kwalificatie wedstrijd in 2016 is op 4 maart in Abu Dhabi. Op de hoogte blijven haar ontwikkelingen of andere GvG sporters, kijk dan regelmatig op de site of schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Brinkmans sponsor Maaike Caeyers Gaan voor Goud Brinkmans sponsor Maaike Caeyers Gaan voor Goud 2
Scroll naar top