Weblog Jip t/m juni 2018

Begin van dit kwartaal heb ik veel getraind voor de toernooien die deze zomer zijn. In maart had ik mijn eerste buitentoernooi gespeeld was erg wennen aan de ondergrond want ik had ook nog niet buiten
getraind had het erg lastig en helaas ook verloren.

De eerste week van april zijn we gestart met de competitie.
De eerste dag hebben we zijn we op 4-4 geëindigd, mijn eerste singel ging erg moeizaam had uiteindelijk met 2-6 6-4 7-6 (8) gewonnen na 7 matchpoints tegen. Mijn mix had ik ook gewonnen met 6-4 6-3.

Dag twee hadden we in totaal met 2-6 verloren. Ik had mijn singel met 6-1 6-4 gewonnen erg goed potje. Mijn mix had ik helaas in de supertiebreak met 9-11 verloren erg jammer maar zeker een goede pot gespeeld.

Dag drie hadden we helaas met 3-5 in totaal verloren ik had mijn singel gewonnen met 6-2 4-6 6-4 erg zware en mentale, en de dubbel had ik gewonnen met 6-4 6-3

De week erna was er geen competitie of toernooi dus dat was een mooi moment om op vakantie te gaan, we waren een week naar Griekenland geweest. Dat was heerlijk ontspannen veel bij het zwembad en de zee gelegen en leuk gevist.

Dag 4 van de competitie hadden we met 6-2 in totaal gewonnen, ik moest nog erg wennen want ik kwam net terug van vakantie mijn singel had ik de eerste set met 0-6 verloren en de tweede set met 6-3 gewonnen daarna gaf mijn tegenstander op want hij kreeg een blessure aan zijn kuit. Mijn mix had ik ook gewonnen in de supertiebreak met 10-7.

Dag 5 hadden we in totaal met 3-5 verloren. Mijn singel had ik verloren met 4-6 5-7 helaas had ik niet goed gespeeld kwam 5-2 voor in de tweede set maar wist niet door te drukken, erg jammer. In de mix hadden we gewonnen met 7-5 6-4.

Dag 6 speelde we tegen mijn oude club Nip dat hadden we in totaal 3-5 verloren zelf had ik mijn singel en mix gewonnen mijn singel was erg lastig het werd 1-6 6-3 6-3 had mijzelf goed herpakt. En de mix hadden we in de supertiebreak gewonnen met 10-5.

De laatste dag hadden we in totaal met 7-1 gewonnen. Mijn singel werd opgegeven en de mix had ik gewonnen met 6-2 7-5 er goede mix.

In het begin zag het er niet zo goed uit voor ons team maar op het einde hebben we het toch aangepakt en zijn als 3de geëindigd in gemengd 2e klasse. Erg leuke competitie gehad.

Deze zomer ben ik van plan veel tennis europe dat zijn toernooien in Europa onder 16 jaar die speel ik om ervaring op te doen. nrt dat zijn toernooi om punten te behalen voor de Nederlandse volwassen ranglijst en itf dat zijn internationale toernooien onder 18 jaar deze toernooien ga ik dit jaar meer spelen om punten te behalen zodat ik eind deze zomer/volgend jaar en elk toernooi kan komen.

Heb al een aantal nrt’s gespeeld die erg naar wens gingen veel bij geleerd en er komen er snel meer aan helaas heb ik tot nu toe nog verloren maar er zit vooruitgang in.

Twee weken geleden heb ik tennis europe gespeeld eerste ronde had ik gewonnen erg goede partij gespeeld weinig fouten, een goed start van het toernooi. De tweede ronde had ik een lastige start maar het ging al snel goed die had ik ook gewonnen.
De derde ronde had ik helaas verloren ik speelde zwaar ondermaats zat echt veel meer in.

In het zelfde toernooi bij de dubbel had ik in de finale verloren erg goede gespeeld in alle dubbel wedstrijden.

Laatste week van het kwartaal heb ik een itf kwalificatie gespeeld eerste ronde had ik een bye, tweede ronde had ik gewonnen met 6-4 0-6 6-2 erg goede wedstrijd ik had me goed aan mijn plan gehouden.
De laatste ronde had ik verloren met 3-6 3-6 erg goed gespeeld veel lange rally’s alleen mijn service liep niet zo goed. Erg jammer

Ik ben ook goed op weg met anniek oost mijn mentale coach heb tot nu toe al veel geleerd en het lukt meestal om al toe te passen in mijn wedstrijden en heb de komende tijd nog meer te leren.

En dit allemaal dankzij Gaan Voor Goud🥇
Daar ben ik jullie heel dankbaar voor!

Dit was mijn blog groetjes Jip

17 reacties op “Weblog Jip t/m juni 2018”

 1. And salon t-shirt design could possibly be the perfect software used
  for promotion. Not solely this a lot, the company allows you to customise your apparel by uploading
  the picture or logo in your own fashion and salon’s wants utilizing online design software, which does not require any professional knowledge or high abilities
  in designing. At present custom design solutions play an imperative position in public serving companies as this not solely advertise your brand but in addition work
  as a uniform to your salon employees. SalonBranding is the very
  best platform to reinforce your salon service and to reach out the maximum quantity
  of consumers. It affords you the state-of-the-artwork custom apparel
  solutions for stylish hair cutting capes, t-shirts (for women and men), awesome aprons, hair wear
  and other salon essentials like clips & brushes and much
  more. In at the moment’s robust shoulder to shoulder competition, it’s necessary to choose – distinctive
  and spectacular design concept that leaves a constructive impact on clients.

  Then look out for a service supplier who has got years of experience in dealing salon providers only.
  Are you searching for a salon t-shirt design firm, which helps you to brand your salon in type?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top