Weblog Jip

Hallo allemaal, zoals jullie weten is dit een hele rare tijd voor ons allen. Ik heb ondanks alles de mogelijkheid gehad om door blijven trainen. De eerste paar weken heb ik gebruik kunnen maken van een privé tennisbaan, dit dankzij Olaf van der Zanden. Verder ben ik dagelijks fysiek bezig geweest om helemaal fit te blijven zodat ik er klaar voor ben wanneer de competitie en de toernooien weer beginnen.

De fysieke trainingen volg ik bij Now or Never Sports in Veldhoven. Deze sportschool werkt intensief samen met Tennisschool Henk van Hulst waar ik mijn tennis verder ontwikkel. Ik ben nu al weer een aantal weken aan het trainen bij de Academy in Valkenswaard, waar ik me volop voorbereid voor de tenniscompetitie die binnenkort in Duitsland van start gaat. De tennistoernooien zijn helaas nog tot 1 augustus afgelast. Ik hoop dat deze dan weer plaats gaan vinden, want ik ben er klaar voor.

In de afgelopen periode waarin ook ik veel thuis ben geweest en heb ik ook goed kunnen werken aan mijn opleiding voor junior account manager aan het Summa college in Eindhoven.

Blijf veilig en gezond allemaal!

23 reacties op “Weblog Jip”

  1. great submit, very informative. I wonder why the other experts
    of this sector don’t realize this. You must continue your writing.
    I am sure, you’ve a great readers’ base already!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top