Wie wordt Gouden Bowler 2015?

Pins&Pints

Bowlen is eigenlijk ook heel erg simpel, maar aan de andere kant ook moeilijk. Het is vooral leuk, daarom organiseert Stichting Gaan voor Goud samen met Pins en Pints een avond bowlen.

Doel is om in een ontspannen maar sportieve setting te bowlen, uiteraard met een leuk competitie element onderling. Je kunt je individueel of met een bedrijventeam (max 6 personen) inschrijven en meedoen om de fel begeerde titel “Gouden Bowler 2015″.

We verzorgen de bowling attributen, heerlijke en uitgebreide tapas en drankjes. Sponsors kunnen deelnemen aan dit evenement als tegenprestatie van hun sponsoring. Andere geïnteresseerden in een gezellige avond kunnen kaartjes kopen. Meedoen aan dit evenement kost € 39,50 per persoon, waarvan een gedeelte naar de stichting gaat. Ontvangst is om 18.30 uur bij Pins en Pints aan de Randweg West 4b te Nederweert.

Een gedeelte van de opbrengt van de avond gaat dus naar de stichting en komt dus ten goede van de sporttalenten in onze regio. Naast het ondersteunen van het goede doel en eventueel wat netwerken, kan dit voor menig collega misschien ook leuk zijn om aan mee te doen en een stukje teambuilding genereren.

Dus en een leuke avond en een goed doel sponsoren!! Kaartjes kopen kan via info@gaanvoorgoud.nlLet’s go bowling!

Nederweert24 plaatste al eerder een artikel over onze enthousiaste sponsor Pints en Pins!

Scroll naar top